Oh nee! Leon de Kogel ligt in het ziekenhuis na een ongeval

Door redactie 19 juni 2018

Minder leuk nieuws. ‘Bekende Houtenaar’ Leon de Kogel is ernstig gewond geraakt bij een ongeval op Malta. De oud-spits van onder meer FC Utrecht en Go Ahead Eagles is inmiddels overgevlogen naar het UMC. Stuur jij ook een kaartje?

Leon zat als bijrijder in de auto die door nog nog onbekende oorzaak frontaal werd aangereden door een tegenligger tijdens een vakantie op Malta. Naar nu blijkt vond het ongeval al plaats in het weekeinde van 10 juni. De aanrijding was zo heftig dat de voetballer volgens buitenlandse media in levensgevaar heeft verkeerd.

De Kogel (26) ligt inmiddels in het UMC in Utrecht, waar hem nog enkele operaties wachten, zo meldt het AD. Leon de Kogel, voor zijn recente verhuizing naar Spanje woonachtig in Houten, tekende in januari een contract voor anderhalf jaar bij UE Cornellà, een club uit de Segunda División in Spanje. Hij begon zijn profcarrière bij FC Utrecht, waarvoor hij 38 wedstrijden speelde en acht keer scoorde.

Kaartje sturen

SV Houten wenst Leon niet alleen een spoedig en volledig herstel toe, maar roept iedereen ook op om een kaartje te sturen als steunbetuiging. Deze kaart kan worden gestuurd naar:

UMC t.a.v Leon de Kogel
D4 West Kamer 22
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

 

Foutje gespot?

Lees mee en reageer!

Reactie