Op watskebuurt willen we zo veel mogelijk leuke nieuwtjes met je delen, zodat je altijd op de hoogte bent en weet wat er speelt in jouw buurt. We schrijven over de opening van een toffe winkel of een nieuw restaurant en geven tips voor het weekend, maar brengen ook grappig nieuws, verhalen uit de omgeving én goede kortingen en acties.

We volgen de ontwikkelingen, houden onze oren en ogen 24/7 open en doen ons best om het leukste, beste, interessantste met je te delen zodat je weet wat er gebeurt in je buurt. Maar, we kunnen onszelf niet in vijven delen. Er gebeurt zó veel. Een beetje hulp is welkom. Dus, heb je een leuke tip voor ons? Laat het ons vooral weten! 

PS. We schrijven graag over plekken die wij leuk vinden, maar zijn daarnaast ook benieuwd naar jouw favoriete plekken. Vul het formulier in en geef je op voor de rubriek De favorieten van.

De gouden tip:

Waar wil je ons over tippen?

Is er een website voor meer informatie?

Als je een bestand hebt ter ondersteuning, dan kan je dat hier uploaden (max. 20MB).

Met dank aan:

Kunnen we je eventueel bellen voor meer informatie?

Ja, ik wil ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen

Je tip komt direct binnen bij onze redactie. We doen ons best om zo snel mogelijk en binnen een dag te reageren, maar dat lukt niet altijd.

Door te klikken op Verstuur de tip ga je akkoord met onze voorwaarden die gelden voor het insturen van tips en/of andere content.