6 x Houtense huizen met minstens 8 (hóeveel?) kamers

Door redactie 7 juni 2018

Een woonkamer, een badkamer, keuken, douche en een slaapkamer of twee drie: dan ben je er meestal wel. Maar stel dat je nog een kleedkamer, leeskamer, televisiekamer, speelkamer of weet-ik-veel-wat-kamer nodig hebt…  Wij maakten een lijstje met daarin koophuizen met de meeste kamers van Houten. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Waalsteen 76

Eigenlijk zijn dit onderhand gewoon twee of drie huizen inéén. 12 kamers en ruim 400 vierkante meter woonoppervlak. Oh ja, met zwembad ook nog.

Pruimengaarde 22-24

Dit waren ooit twee huizen maar zijn stijlvol samengevoegd. In totaal goed voor 11 kamers en bijna 300 vierkante meter woonruimte. Bij de prijs inbegrepen is ook meteen een adres met twee huisnummers.

Lange Schaft 19

Deze villa telt maar liefst zes slaapkamers en heeft ook nog een eigen kantoorruimte met eigen opgang.

 

Goudmos 31

Acht kamers waarvan vier slaapkamers, gelegen aan de rand van Het Mos.

Heemsteedseweg 28

Altijd al naast een kasteel willen wonen? Hofstede Dorothea telt acht kamers en maar liefst 550 vierkante meter woonoppervlak, compleet met inpandige garage en gastenappartement. De living heeft met 100 vierkante meter al de oppervlakte van een doorsnee woning. Het perceel is bijna 3500 vierkante meter groot, maar als dat niet genoeg is, kan er nog grond worden bijgekocht.

 

Mispelgaarde 21

In de categorie ‘niet voor iedereen onbetaalbaar’ is gelukkig ook nog een woning te vinden. Dit huis telt acht kamers én nog een vliering boven de tweede etage, voor als de inpandige garage toch niet genoeg bergruimte biedt bijvoorbeeld.

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gespot?

Lees mee en reageer!

Reactie