Lekker! Voor 50 cent een patatje bij Bram Ladage

Door redactie 10 april 2018

Goed nieuws voor patatliefhebbers. Snackbar Bram Ladage bestaat 50 jaar en viert dat met een super goede aanbieding! Een frietje voor maar 50 cent!

Bram Ladage is op 10 april 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt. Het afgelopen jaar vierde de snackbar feest met diverse aanbiedingen en woensdag 11 april wordt het jubileumjaar afgesloten.

Half eurootje

Woensdag 11 april kun je lekker goedkoop lunchen bij Bram Ladage. Tussen 13.00 en 16.00 uur scoor je een flinke zak patat voor maar € 0,50. Hoewel de echte verjaardag van Bram Ladage op dinsdag 10 april is, wordt het einde van het 50-jarig jubileumjaar bewust gevierd op woensdag 11 april. Zo kunnen de kinderen op hun vrije middag samen met pa, ma of opa en oma ook genieten van een echt Brammomentje.

Gratis patat

Vorig jaar startte Bram Ladage de goedgeefse verjaardagsactie en dat bleek een groot succes! Tallozen feestvarkens werden op hun verjaardag – na vertoon van een identiteitsbewijs – getrakteerd op een gratis zak verse frieten met saus. “De actie heeft in 2017 veel jarigen blij gemaakt, daarom dat we het op onze verjaardag met nóg een jaar verlengen! Zo creëren we een hoop nieuwe smakelijke Brammomentjes om te vieren”, vertelt Bram Ladage.

Bram Ladage

snackbars

nu gesloten11:00 - 19:30

Binnenstede 2

Bekijk meer: snackbars
Foutje gespot?

Lees mee en reageer!

Reactie