Kijktip: Nieuwegeins echtpaar bij TROS Radar

Door redactie 23 april 2018

Vanavond (23 april) krijgt het Woerdense bedrijf Agara Garagedeuren een Warme Douche bij het tv-programma Radar. Die krijgt het bedrijf van een echtpaar uit Nieuwegein, dat enorm blij was met de hulp van Nathan Bernards, de eigenaar van het bedrijf.

“Het echtpaar moest de volgende dag naar een crematie in Maastricht, maar ze hadden een probleem met de garagedeur de dag ervoor”, zegt Nathan tegen indebuurt Woerden. “Die stond op springen en ging niet helemaal open. Ze kregen dus de auto niet naar buiten en de man was al gewond aan zijn hand geraakt bij het openen van de deur. Ze hadden al gebeld naar een ander garagedeurenbedrijf, maar dat bedrijf was al gesloten. En toen kwamen ze via een beetje googelen bij ons uit, want het echtpaar was geen klant van ons.”

Glimlach

“Ik wilde ze graag helpen, maar ik kon pas in de avond rond 19.30 uur komen en nam mijn zoontje van drie mee, omdat ik aan het oppassen was. De kapotte deur heb ik gerepareerd en het echtpaar kon gelukkig de volgende dag naar de crematie. Ze wilden mij betalen voor de service, maar dat hoefde van mij niet. Een glimlach is meer waard”,  zei ik.

En even geleden kreeg Nathan een mailtje van de Tros. “Dat het echtpaar ons een Warme Douche wil geven. Hartstikke leuk natuurlijk. Ze krijgen bij Radar maandelijks zo’n honderd aanmeldingen, dus het is wel heel bijzonder dat we eruit zijn gepikt.”

Radar wordt op maandag 23 april om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1. 

Links de man van het echtpaar uit Nieuwegein | Foto: Agara Garagedeuren
Foutje gespot?

Lees mee en reageer!

Reactie