Goed nieuws! De buurtsuper in Vreeswijk komt terug

Door redactie 28 juni 2018

Dagwinkel Vreeswijk wordt nieuw leven ingeblazen. Twee initiatiefnemers nemen de eerder failliet verklaarde supermarkt over en eind augustus na een opknapbeurt de deuren van de buurtsuper opnieuw openen.

De nieuwe Dagwinkel in Vreeswijk zet vooral in op versproducten. Midden in de supermarkt komt een versplein voor kaas, brood, vis en vlees. Het plan komt van ondernemersduo Patrick Wortmann (33) en Peter Kattenberg (33), die de komende tijd nog wel wat werk hebben te doen voor de geplande opening op 30 augustus.

Positieve reacties

Het duo heeft al veel positieve reacties gekregen op hun plan. “De 2.0-versie, noemen we het al gekscherend”, zegt Wortmann. “Het leeft echt in het dorp. We worden veel aangesproken op ons initiatief en we hopen uiteraard op het ontvangen van veel klanten.”

Wortmann en Kattenberg komen uit de omgeving van Amersfoort en hebben een jarenlange achtergrond in de supermarktwereld, onder andere bij Jumbo en het voormalige C1000. In Driebruggen en Nieuwerbrug aan den Rijn bezitten ze al een Dagwinkel, schrijft het AD.

Vreeswijk

“Vreeswijk is een mooi stukje Nederland en daar verdienen ze een eigen supermarkt”, aldus Wortmann. “De omzetverwachtingen zijn prima, anders hadden we het ook niet gedaan.” Bang om net als bij de Dagwinkel in Vreeswijk te weinig klanten te krijgen is Wortmann niet. De reacties zijn heel positief en we gaan dingen anders doen.”

Wil jij een HOTSPOT Alert?

Wil jij een melding als we schrijven over toffe nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nieuwegein?


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in" publiceren.

Foutje gespot?

Lees mee en reageer!

Reactie