Nieuwegein krijgt een nieuwe drive-in! Bij de Hornbach…

Door redactie 13 juni 2018

Hornbach wil een drive-in maken bij zijn vestiging in Nieuwegein. De gemeenteraad is hier niet op tegen, waardoor de kans steeds groter wordt dat je straks onderhand vanuit je auto je bouwgereedschap, tegels of bijvoorbeeld gipsplaten kunt inladen.

Begin dit jaar werd al bekend dat Hornbach zijn vijfde drive-in wilde openen in Nieuwegein, maar toen was nog niet bekend hoe de gemeente hier tegenover staat. Deze week werd bekend dat de gemeente zoals dat zo mooi heet in ambtenarentaal ‘een positieve grondhouding’ zal aannemen voor dit plan. Dit betekent niet dat Hornbach volgende week kan beginnen met bouwen, maar neemt wel een flink aantal drempels weg.

Het idee van de drive-in van Horbach is trouwens iets minder letterlijk een drive-in als de McDrive van McDonalds. Je kunt niet in je auto blijven zitten terwijl iemand je bestelling pakt. Je kunt met je auto tot aan het schap rijden en dan zelf de spullen inladen. Ook zul je zelf langs de kassa moeten, want die bon heb je nodig om bij de uitgang met je auto te kunnen vertrekken.

Hornbach Nieuwegein

bouwmarkten

nu gesloten07:00 - 21:00

Veldwade 3

Bekijk meer: bouwmarkten
Foutje gespot?

Lees mee en reageer!

Reactie