Watskebuurt is gek op Nieuwegein en daarom willen we graag alles over Nieuwegein met je delen. Op watskebuurt lees je wat er gebeurt in jouw buurt, ontdek je de beste keuzes, volg je de ontwikkelingen, word je verrast met leuke uittips, ontdek je nieuwe winkels en restaurants in de omgeving en profiteer je van interessante kortingen.

Watskebuurt is onderdeel van de Persgroep. Je kent ons waarschijnlijk al van het AD, de Volkskrant, Parool, Tweakers, Q-Music, Nationale Vacaturebank of een van onze andere titels. Veel van de artikelen op deze site maken we op maat voor Nieuwegein, maar een deel van de artikelen is afkomstig van één van onze andere titels. Ook zullen we niet schromen om interessante informatie van andere websites te linken; alles om jou als bezoeker te helpen met het vinden van die leuke, interessante en relevante info uit je eigen omgeving.

Watskebuurt willen we samen met de inwoners maken. We doen ons best om de leukste, interessantste en meest relevante ontwikkelingen snel te publiceren, maar er gebeurt zo veel dat we best een beetje hulp kunnen gebruiken. Heb je dus een leuke tip voor ons? Laat het ons dan vooral weten!

 

Laat weten wat je van watskebuurt vindt!

Al onze contactgegevens vind je hier